Agenda

Klik op de titel van een gebeurtenis om de details te bekijken

Komende periode

Er zijn geen afspraken in de toekomst.


Afgelopen periode

Titel: 10 juni Open Dag op de Durpelhoeve

Door: GSgeplaatst op:

Zondag 10 juni a.s. houdt De Durpelhoeve in Ruinen van 10.00 tot 16.00 uur een open dag. Dan zullen niet alleen 2 fokgroepen van de zeldzame Brandrode runderen te zien zijn maar ook het koppel van een 70 Hampshire Down schapen, met jaarlingen, lammeren en rammen. Er zijn rondleidingen en de koffie staat klaar. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren of de fiets te stallen. Adres : Armweide 10, 7963 RT Ruinen

Titel: 3 juli Sale te Stratford (UK)

Door: GSgeplaatst op:

De HDSBA houdt 3 juli a.s. in Stratford een sale van rammen, ooien, ram- en ooilammeren. Er zijn volgens SRS-normen hoog ge´ndexeerde dieren bij. Alle dieren hebben de zwoegervrij status, niet alle dieren zijn scrapievrij (ARR/ARR). Het is mogelijk gegevens van de dieren via het I&R-systeem Basco gedetailleerd te bekijken. De basisgegevens staan in de catalogus.

Titel: 18 juni Dag van het Schaap, KNHS, Ermelo

Door: beheerdergeplaatst op:

De DHDSBA zal ook dit jaar met een stand het UK aanwezig zijn op de Dag van het Schaap te Ermelo. Er wordt met behulp van weeg- en scangegevens en fokmodellen uitleg gegeven over de natuurlijke, extensieve en economische schapenhouderij met Hampshire Downs, bedoeld voor zowel professionele als hobbyboeren. Er is documentatie en fokmateriaal aanwezig.